Over ons

De tandarts in uw (woon)zorgcentrum

Waar Mobiele Tandartsen het verschil maakt? Wij bieden de complete tandartservaring zoals in een tandheelkundige praktijk, in het comfort van de vertrouwde omgeving. We stellen onze mobiele praktijk op in (woon)zorgcentra, en komen regelmatig terug voor controles, ingrepen en nazorg.

Waarom? Een schoon en functioneel gebit levert een grote bijdrage aan de totale gezondheid. Daarom is regelmatige tandzorg essentieel. Volwassenen zouden minstens één keer per jaar naar de tandarts moeten voor controle. In realiteit is het niet voor iedereen mogelijk om tot bij een tandarts te geraken. De overheid promoot mondzorgtrajecten, een jaarlijks tandartsenbezoek voorziet een hogere tussenkomst van de mutualiteit op de behandeling in het daaropvolgende jaar.

Ons team van specialisten biedt een eenvoudige en betaalbare oplossing voor tand- en mondproblemen, en de essentiële regelmatige controle bij bewoners van verschillende zorgvoorzieningen. Mondgezondheid is een essentieel component van een aangenaam en  comfortabel leven. We zien te vaak dat ouderen tandzorg uitstellen of negeren, omdat mobiliteit en/of afhankelijkheid een obstakel vormen. Mondverzorging is fundamenteel om te eten, lachen en spreken zonder ongemak.

Leidt u een woonzorgcentrum, werkt u er of bezoekt u er regelmatig een geliefde? Bekijk dan eens hoe het er gesteld is met de voorzieningen qua tandzorg. Is het personeel op de hoogte van het belang van mondgezondheid? Gaan de residenten regelmatig op controle? Wordt het tandartsbezoek aangemoedigd? Mobiele Tandartsen biedt topservice, op locatie, voor alle residenten. Wij hanteren: dit zijn duidelijke en transparante prijzen. Als specialisten in geristrische tandzorg erkennen we de specifieke tand- mondgezondheidsproblemen van ouderen en de specifieke dienstverlening die ze vereisen.

Een zorg minder voor de bewoners, hun familie én het zorgpersoneel.

De voordelen van Mobiele Tandartsen

  • Een team van ervaren tandartsen
  • Regelmatig tandartsbezoek zonder verplaatsing
  • Preventieve en curatieve zorg
  • Een stressvrij ervaring voor uw residenten
  • Een eenvoudige manier om het levenscomfort te verbeteren
  • Laagdrempelige, betaalbare tandzorg

Uw residenten verdienen kwalitatieve tandzorg. 
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.