Werkwijze

Samenwerken aan een gezonde lach voor uw residenten

Op zoek naar een betrouwbare tandarts voor in het (woon)zorgcentrum? Over ons en onze werking leest u hier.

Onze werkwijze

Leer ons kennen

Interesse om Mobiele Tandartsen in uw zorginstelling te verwelkomen? Contacteer ons, en we komen de praktische kant van onze werking graag eens voorstellen aan het WZC. We vertellen het bestuur en/of hoofdverpleegkundige, kosteloos en vrijblijvend, over wat we bieden hebben, welke ondersteuning we verwachten en welke meerwaarde we betekenen voor uw bewoners. Zo scheppen we de verwachtingen voor onze samenwerking.

Tel.: 014 75 62 32

mail: admin@mobieletandartsen.be

Intekenen voor Mobiele Tandartsen

Klaar voor? Dan kunnen we beginnen met de inschrijvingen. Voor we van start kunnen gaan met de behandeling, hebben we een ingevuld inschrijvingsformulier nodig van iedere bewoner. Wij voorzien de nodige documentatie voor inschrijving en opvolging.
Het WZC zorgt dat die informatie goed terechtkomt bij de bewoners. Een deel van het formulier is voorbehouden voor de huisarts.

Het behandelingsmoment

Het enige wat onze tandartsen nodig hebben, is een voldoende grote ruimte die dient als tandartskabinet, en personeel dat uw bewoners daarheen begeleidt. Tijdens het eerste bezoek gebeurt een controle, tijdens later bezoek volgt de eventuele behandeling.

Nazorg

Het is van belang om jaarlijks controles en behandelingen uit te voeren in uw woonzorgcentrum. U ziet onze tandartsen dus terug voor controles en behandelingen.
Preventie én verzorging zijn belangrijk voor een bevredigend resultaat op lange termijn.